Venda d'entrades

Le Nozze di Figaro, W.A. Mozart

Diumenge 19 de maig
Teatre de l'Ateneu
Carrer de la Indústria, 38-40
Cerdanyola del Vallès

Le Nozze di Figaro, W.A. Mozart

Diumenge 19 de maig

Data Hora
19
Maig Diumenge
12:00 h Preu: 15€ (Socis i Joves de 7 a 14 anys: 10€)
Comprar

Et convidem a tu i als teus a gaudir de les noces de Fígaro el 19 de maig a l'hora dels casaments! 

Ens complau presentar-vos una de les òperes més divertides i enrevessadas del repertori operístic: Les Nozze di Figaro de Wolfgang Amadeus Mozart. Gairebé 50 professionals involucrats en aquesta òpera amb orquestra, cor i escena. Un repartiment excel·lent de personatges vibrants i una intriga plena d'embolics, amaris i sorpreses. 

Vine a gaudir de la música encantadora de Mozart mentre seguim les aventures que ha de viure Figaro per poder casar-se amb la seva estimada Susanna, a qui el Comte d'Almaviva intenta seduir. Coneixeràs també les desil·lusions de la Comtessa Rossina, els amaris del jove Cherubino i moltes periències d'altres personatges de la cort de Sevilla. Les Noces de Fígaro et faran riure i emocionar­te! 


Direcció musical: Joan Manau; Direcció de escena: Jesús Fernandez. Intèrprets: Alberto Cazes, Lucía lglesias, Gisella Villamayor, Xavier Vilalta, Mar Esteve, Héctor Ortin, Maria Bañeras, Alejandro Chelet, Claudina Vallès, Marc Franco. 

(Apte per a tots els públics) 

Preus
  • 15,00 €
    Entrada General
  • 10,00 €
    Entrada només per als socis del BdT Cerdanyola (Caldrà acreditar a l'entrada del recinte el carnet que dóna dret al descompte)
  • 10,00 €
    Entrada per a joves (de 7 a 14 anys)
  • Gratis
    Entrada infantil (de 0 a 7 anys)

Espectacle patrocinat pel Banc de Temps de Cerdanyola del Vallès per promoure la cultura artística musical d'òpera a la nostra ciutat de Cerdanyola. 
bancdeltempsc@gmail.com