Venda d'entrades

LLIBERT UNPLUGGED, una lectura teatral - Cia. Les Llibertàries

Diumenge 26 de setembre
Sala Diadema (Dist. Seguretat-272)
c/ Sant Antoni, 30-32
Corbera de Llobregat

LLIBERT UNPLUGGED, una lectura teatral - Cia. Les Llibertàries

Diumenge 26 de setembre

Data Hora
26
Setembre Diumenge
18:00 h Preu: 5€
Comprar

De LLIBERT, l'espectacle revelació de la temporada 2014 a Barcelona, aclamat per crítica i públic, amb dos premis Butaca, un Serra d'Or, nominat als Max en dues categories, després de fer temporada a Barcelona i Madrid, i una llarga gira per Catalunya i Espanya, en surt "LLIBERT UNPLUGGED, una lectura teatral."

Una mare relata els 15 dies de la vida del seu fill i com passa, ella i la seva parella, des de l’explosió de felicitat de saber que està embarassada, fins a la conclusió que el millor que li pot passar al seu fill és morir-se. La muntanya russa per la que ha de passar, com va canviant la seva projecció sobre la vida futura, la visió que té de tot el que l’envolta, de la malaltia, de la mort, les decisions que ha de prendre, els dubtes, el dolor, els entrebancs i les contradiccions amb les que s’enfronta.

Sobre l’escenari, la mare convoca, per necessitat, dues còmplices, dos esperits que es materialitzen en una amiga i una cantant de rock, paraula i música, que aniran transmutant-se a mesura que transcorre la història en totes les veus que necessita el relat. Un relat que parteix d’una memòria que a vegades es trenca, i a vegades s’inventa a si mateixa, que barreja realitat i ficció, que vola cap a la fantasia i que toca de peus a terra. Des d’una visió molt personal, LLIBERT, t’arrossega com una tromba d’aigua i et deixa, finalment, el solatge d’uns fets particulars que tenen valor universal. Un còctel d’humor i tragèdia que t’atrapa fins al final.

Autora: Gemma Brió
Direcció: Norbert Martínez
Actrius: Gemma Brió i Tàtels Pérez
Cantant i actriu: Mürfila

  

Preu: 5€

Organitza: ASSOCIACIÓ TEATREMÓN
assteatremon@gmail.com